I LOVE SUSHI HUIZEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Huizen. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:08 Sushi was wel vers, maar niet heel creatief. Spicy variant was letterlijk siracha over de normale sushi heen. Ook veel rijst vs. inhoud van de sushi / handroll.
21 nov 2022 om 20:19 Lekker, goed gevulde Pokebowl besteld en gekregen binnen een half uurtje.
20 nov 2022 om 1:10 Niet alles kwam in een keer, beetje jammer
14 nov 2022 om 20:38 Wederom heerlijke sushi, vlotte levering en vriendelijke bezorger
14 nov 2022 om 8:50 Binnen 20 min had ik mijn eten. Niet normaal snel! Ze hebben hier de lekkerste sushi geen twijfel over mogelijk!(crispyEbi&makibox) Bedankt weer jongens. En fijn dat er goed is gekeken naar de opmerkingen.
6 nov 2022 om 23:41 Erg nette bezorger
6 nov 2022 om 16:19 Normaal bestel ik mijn sushi altijd ergens anders en dat ga ik de volgende keer zeker weer doen. Hele smerige sushi, het plakte en viel aan alle kanten uit elkaar.
6 nov 2022 om 14:20 Bezorging was goed. Sushi leek oud. Totaal niet vers. Nog nooit zo gehad. Wij zijn er ziek van geworden. Dit voor het eerst meegemaakt. Normaal wel goed. Daarbij vroeg ik om extra gebakken uitjes, maar ze hebben juist MINDER gedaan. Erg jammer.
2 nov 2022 om 18:56 Goed niets op aan te merken
30 okt 2022 om 19:48 Was een beetje fout gegaan doordat de verpakking was geopend maar heel snel en netjes opgelost!!! Super
28 okt 2022 om 20:45 snel bezorgd
26 okt 2022 om 21:59 good