I LOVE SUSHI HUIZEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1555 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Huizen. Meer weten? Ontdek meer

2 apr 2024 om 6:32 Erg slecht. Sushi stukjes vielen uit elkaar en wat in de sushi stukjes moest zitten lag los in het bakje alsof het gevallen was.
31 mrt 2024 om 22:04 Ik vind de kwaliteit van de sushi achteruit gaan. We bestellen regelmatig maar de laatste keren is de sushi mi der consistent, valt uit elkaar en heeft minder smaak.
30 mrt 2024 om 22:59 Eten is altijd lekker en bezorgen was snel
15 mrt 2024 om 18:56 Snel, vers en reuze lekker,
15 mrt 2024 om 9:15 Bezorging was goed, maar de vis niet. De tonijn en zalm roken niet goed meer. Ik moest de helft van de sushi (€35) weggooien. Daarnaast heb ik de bestelde zeewiersalade ook niet gekregen. Onacceptabel.
12 mrt 2024 om 22:57 Prima op tijd bezorgd ! Nette bezorging en lekkere sushi .
9 mrt 2024 om 19:17 Dit keer viel het echt tegen. Rijst viel uit elkaar en sommige stukjes zagen eruit alsof het was gevallen. Echt jammer want normaal is het gewoon goed maar dit zag eruit wls haastwerk…
6 mrt 2024 om 9:54 Lekker en snel bezorgd!
4 mrt 2024 om 9:07 Als ik de kwaliteit van de sushi vergelijk met die van Sumo is wereld van verschil daarom geef ik 2.
25 feb 2024 om 20:40 Kwaliteit van de sushi is matig: niet vers. Wel snel bezorgd.
21 feb 2024 om 20:01 Heerlijk gegeten. Wat warm moest zijn was warm. Bezorging netjes volgens plan ondanks de slechte omstandigheden. Alleen jammer dat men bij een bestelling van 85 euro nog 0.25 transactiekosten in rekening brengt. Sowieso beetje achterhaald lijkt me.
17 feb 2024 om 22:23 Super vlot bezorgd. Vriendelijke bezorger. De sushi was prima.